shaklee

shaklee

Tuesday, 11 February 2014

Breastfeeding Set untuk Ibu Menyusu

Apa yang paling diharapkan oleh seorang ibu yang menyusukan anak? Sudah tentu mengharapkan untuk berjaya menghabiskan 2 tahun penyusuan dengan jayanya. Apa jadi jika kita kecundang di tengah jalan? Kerana menyusukan bayi memerlukan komitmen yang bukan sikit. Ia perluakan banyak ilmu dan juga pengorbanan dari si ibu.

Jangan risau kerana sekarang pelbagai produk ada di pasaran. Tapi awas! Jangan hanya mengharapkan produk sahaja untuk membuatkan susu anda menjadi banyak. Kerana tiada bukti setakat ini susu bertambah dengan hanya makan vitamin atau ubat dan si ibu bersenang lenang tanpa berbuat apa-apa. maksudnya tidak mengepam langsung ataupun tidak direct feed bayi mengikut jadual. Salah sama sekali konsep penyusuan begitu kerana sememangnya susu ibu amatlah bergantung kepada berapa banyak permintaan dan begitu jugakla banyaknya pengeluaran. 

Tetapi ada berita baik buat anda, apa kata mencuba set menyusu yang terdiri dari produk-produk shaklee yang berkualit tinggi. Produk berkualiti biasanya hasilnya juga berkualiti. Kalau kurang yakin apa kata kita tengok sahajalah testimoni-testimoni mereka yang berjaya. Adakah anda tidak inginkan seperti mereka?

set menyusu shaklee

Banyak testimoni set menyusu shaklee ni. Kalau nak letak semua memang tak abih satu hari. Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut atau dapatkan konsultasi sebelum membuat belian. Tak rugi cuba, ibu sihat anak ceria.  


SET MENYUSU LENGKAPHaaa.. ibu-ibu jangan risau yee... set ibu menyusu nie ada jugak yang set bajet punye tau.. bagi ibu-ibu yang dah niat nk fully BF anak smpai 2 tahun tapi bajet tak berapa nak ada.. JANGAN RISAU!!

Shaklee juga menyediakan set bajet ibu menyusu.. sooo,,, ibu-ibu boleh buat pilhan mana yang terbaik ye..

SET MENYUSU BAJET!!


PILIHAN DI TANGAN ANDA SEKARANG!! 

JOM MSG/WHATSAPP INA SEKARANG : 019-9685187

No comments:

Post a Comment