shaklee

shaklee

Monday, 2 June 2014

Kelebihan dan kebaikan Vitamin E Complex Shaklee

Pelbagai jenis Vitamin E yang kita dapat lihat ada dijual di pasaran. Tidak tahu yang mana menjadi pilihan anda. Ketahuilah Vitamin E Shaklee adalah yang terbaik.

Kenapa Vitamin E Shaklee??


Ini kerana Vitamin E Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha, tocopheryl, d-alpha tocoherol yang aktif sebagai fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha,beta,gama,delta). Ianya Vitamin E Shaklee yang lengkap di pasaran.

Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh badan kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel \, sel darah merah dan tisu-tisu otot. Inya jug adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

Manfaat Utama Vitamin E Shaklee

Melindungi jantung

Pengambilan harian 8ooIU Vitamin E untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan perngasidan lipid, meningkatkan kolestrol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platelet darah melekat kedinding arteri, menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dll..


Mempertingkatkan Kemampuan ReproduktifKajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif.
Para lelaki yang mengambil 6ooIU-8ooIU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

Anti-penuaan

1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedutan, garis lurus,parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha..


Ayu Raudhah


Jennifer Lopez turut menggunakan vitamin E Shaklee

Anti-oksidan yang kuat


Pengambilan lebih dari 1,2ooIU  sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki maslah oksidasi-katarak dan masalah penglihatan.


Kelestarian TenagaMeningkatkan kelestarian seksua dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih. 
Lelaki perlu mengambil produk ini.

1- Menghasilkan sperma yang lebih banyak.


2- Meningkatkan paras tesosteron di dalam badan

3- memperbaiki kualiti dan membantu pergerakan sperma

4- Mengelakkan cepat letih dan lesu

5- Meningkatkan daya tumpuan

6- Mengelakkan mati pucukMemperbaiki Arthritis 

Meningkatkan keanjalan saluran darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos dan sakit sendi.


Menghalang KeguguranMerawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopaus seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk mengahalang kematian janin, keguguran.Memperbaiki parut Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. boleh dikenakan terus pada kulit untuk mengurangkan kesan parut.


Banyak bukan kelebihan Vitamin E Shaklee? Jangan tunggu lagi...


untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya (whatsapp/sms/email): 

Shaklee Independent Distributor 
Norjarina Mohd Ariffin 
019-9685187 
noorislam_jj@yahoo.com 
www.facebook.com/sihat.supplement 

 COD BANDAR CHUKAI KEMAMAN,TERENGGANU

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment