shaklee

shaklee

Saturday, 19 July 2014

Vivix Shaklee | Anti-Penuaan


SATU PENEMUAN REVOLUSIONARI | Dalam Anti Penuaan Pada Tahap SellularVivix shaklee


Setahun yang lalu, Shaklee memperkenalkan vivix, produk supplement revolusionari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan Pada tahap sellular. Lebih 1 Juta botil vivix telah Di jual.

Vivix merupakan supplement anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun Oleh shaklee, Syarikat No.1 supplement makanan Di Amerika.

Di dalam kajian mammal, ramuan vivix telah menunjukkan Impak Kepada empat mekanisme penting penuaan Pada tahap sellular.

Semulajadi. Ujian klinikal keatas ramuan utama. Eksklusif untuk Shaklee.

4 mekanisme penuaan Pada tahap sellular

1. Kerosakan DNA
Setiap Hari, Setiap sel tubuh dissrang Oleg hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan Satu 'typo' (kesilapan Dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel Dan panjang umur.

Ramuan vivix melindungi Dan memperbaiki sellullar DNA.

2. Pengawalan Genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur Pada tahap sellular.
Di dalam Satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan Satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.

3. Pengeluaran Tenaga Yang kian Menurun Oleh Sel-Sel
Mitochondria (penjana tenaga) Di dalam sel menghasilkan tenaga yang Kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.

Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukkan Baru) mitochandria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

4. Penimbunan Protin AGE
Penimbunan berlebihan protin AGE (advance glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel Dan panjang umur.

Ranuan vivix adlah 10x lebih Kuat Dari resveratrol ( kandungan Unik dalam anggur 'muscadine') untuk melambatkan pembentukan protin AGE..


EMPAT RAMUAN SEMULAJADI DI DALAM VIVIX SHAKLEE::: Anggur muscadine berbanding dengan anggur biasa:::
Anggur liar yang mempunyai 20 kromosom, Dan kerana pasangan tambahan kromosom ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Saiz daripada anggur muscadine adalah sebesar bola golf. Kerana petumbuhan Alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat ia mengandungi banyak polifenol dan resvetrol. Ini membuat ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan.

Anggur Muscadine
Anggur hebat ini adalah satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai lebih satu kromosom, yang mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkan kesihatan. Ia juga mengadungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai didalam anggur jenis  lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.

Selepas dilakukan kajiselidik tambahan, jenis anggur hebat yang paling mustajab ini dikeanl pasti. seterusnya kumpulan ini, bersama dengan ahli sains dari University Georgia, membangunkan satu proses ekstrasi sejuk dan lembut untuk menjamin satu ekstrak yang bermutu timggi dengan aktiviti biologi tertinggi seperti yang ditunjukkan dalam beberapa siri ujian mamal untuk anti-penuaan. Untuk mencipta profil polyphenol yang kuat didalamVIVIX, ahli sains menggabungkan resveratrol yang lampautulen dengan ekstrak dari anggur hebat ini, Elderberry Eropah dan Karot Ungu. Campuran inilah yang beranggungjawab dalam banyak tindakan unik anti-penuaan sellular Vivix.


::: Purple Carrot :::
Ianya adalah sumber terbaik vitamin A, dan mengadungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics,polyacetylenes,isocoumarins, dan sesquiterpenes.
Lobak Ungu
Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. Anthocyanins adalah bertanggungjawab pada warna merah menyala, biru dan ungu pada buah dan sayuran. Berry mengandungi banyak anthocyanins, terutama sekali bluberry, yang mengandungi aktiviti antioksidan yang teramat tinggi.Anthocyanins adalah antioksidan utama didalam karet yang berwarna ungu-kuning dan ungu-oren, dan karet ungu-kuning mengadungi kapasiti antioksidan tertinggi, diikuti oleh karet ungu-oren.

Asid klorogenik adalah antioksidan paling banyak didalam semua jenis karet. Asid klorogenik ini dipercayai bertanggungjawab mengurangkan diabetes yang dikaitkan dengan pengambilan kopi.

Sejak kebelakangan ini, kajian telah menunjukkan anthocyanins mempamerkan banyak aktiviti biologi, termasuk antioksidan, anti-radang, anti-mikrobial dan anti-carcinogen. Tambahan pula, ia juga mempamerkan kesan pada saluran darah, platelet dan lipoprotin yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.


::: Eldeberry (Sumbucus Nigra) :::
Satu daripada Manfaat Eldeberry adalah keberkesanannya dalam mengubati simpton flu, terutama sekali Influenza B. Berry mengandungi flavonois, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dengan yang demikian mengukuhkan sistem immun melawan jangkitan virus dan bakteria.

 

Elderberry (Sambucus Nigra)Pada masa yang sama, Eldeberry adalah sangat kaya dengan sebatian yang dikenali sebagai anthocyanin, yang memberi kesan anti-radang. Ia juga dapat mengurangkan simpton seperti sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan dengan selsema dan influenza.
Walau bagaimanapun, Elderberry tidak hanya kaya dengan antioksidan, tetapi juga vitamin A,B dan C dan nutrien seperti asid, amino acids,carotenoid, tannim dan rutin. Semua ini adalah manafaat kesihatan yang didapati dari elderberry.

Selain dari menguatkan sistem immun, untuk melawan jangkitan virus dan flu, elderberry dan ekstraknya juga berkesan terhadap keadaan seperti flu, jangkitan yeast,asthma,batuk,sesak hidung dan dada dan diabetes. Ia juga dapat merendahkan tahap kolestrol dan juga menghalang oksidasi kolestrol LDL,, Oksidasi LDL dianggap sebagai satu penyebab penting penyakit kardiovaskular.

Kesimpulannya, Elderberry mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk, strok dan serangan jantung. Seterusnya lagi manafaat penting dari elderberry adalah pengurangan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.


::: Polgonum Cuspidatum :::
Adalah tumbuhan perenial yang besar berasal dari Asia, yang juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed jepun adalah sumber komersial Resvesratrol, yang juga terdapat dalam ekstrak kulit anggur merah dan juga biji anggur merah.

Polygonum Cuspidatum

Polygonum Cuspidatum mempunyai banyak manafaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplemen anti-penuaan seperti resveratrol dan banyak jenis perubatan tradisional Cina. Ahli sains telah banyak melakukan ujian ini menunjukkan resvestrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet, dan mengurangkan berat badan.
Supplemen resveratrol mungkin jawapan untuk memanjangkan usia kita. Ujian sebenar untuk lingkungan 120 tahun, mereka yang mengambil supplemen resveratrol akan berterima kasih untuk satu lagi terobosan santifik yang penting ini.


Berminat untuk order VIVIX Shaklee? Nak order sendiri? Jom klik untuk ORDER!!


Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG!untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya (whatsapp/sms/email):  

Shaklee Independent Distributor 
Norjarina Mohd Ariffin 
019-9685187 
noorislam_jj@yahoo.com 
www.facebook.com/sihat.supplement 

 COD BANDAR CHUKAI KEMAMAN,TERENGGANU

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEEHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK

No comments:

Post a Comment