shaklee

shaklee

Monday, 30 June 2014

Pengedar Sah Shaklee Di Kemaman,Bandar Chukai,Kijal,Terengganu Dan Chendor


Hari ini rasa mahu membuat sedikit hebahan. Bukan hebahan penting pun...=) Tapi bagi sesiapa yang mencari PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KEMAMAN,BANDAR CHUKAI,KIJAL,TERENGGANU DAN CHENDOR. Ada sesetengah orang malas nak pos ni...dikatanya leceh, kalau boleh nak barang tu ada depan mata. Face to face katanyaa....=) Jadi...inilah masanya anda mencari saya, PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA!! Harap maklum ya...ready stok available dan servis I memang pantas tuntasss!!! (jangan jelesss...huhu)

ID : 1080045
PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA!!

Kenapa agaknya anda perlu mencari saya ya?? hehe.... sebab saya berikan servis A pada customer, In Shaa Allah. Saya menyediakan jadual pengambilan lengkap dan konsultasi adalah PERCUMA buat customer tersayang. Dan bagi anda yang berminat MENJADI AHLI SHAKLEE di bawah naungan saya, konsultasi adalah seumur hidup tau !!! =)


So bagi anda yang tercari-cari mahu Cash on Delivery (COD) produk Shaklee, boleh laa contact saya. Bagi mereka yang berdekatan dengan kawasan BANDAR CHUKAI,GELIGA,BERENJUT,FIKRI,GONG PAUH, GONG LIMAU, MAK CHILI,BUKIT KUANG,TELUK KALONG dan PAKA,KERTEH juga boleh dipertimbangkan. Yang pastinya terbaik untuk anda semua... =)


Tulang Belakang Semasa COD =)
Jangan risau yaa....saya takkan datang rumah anda berceramah dan berdemo, kerana saya Pengedar Shaklee Online !! I love shaklee online bisnes.... jom order sekarang!!

Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG!


untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya (whatsapp/sms/email): 

Shaklee Independent Distributor 
Norjarina Mohd Ariffin 
019-9685187
noorislam_jj@yahoo.com 
www.facebook.com/sihat.supplement 

 COD BANDAR CHUKAI KEMAMAN,TERENGGANU

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEEHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK

credit: http://mummysayf.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment