shaklee

shaklee

Wednesday, 24 September 2014

Cepat Hamil | 9 Langkah Untuk Mendapatkan Bayi


Ingin cepat hamil | 9 Langkah untuk mendapatkan bayi




langkah mendapatkan bayi



Langkah 1: berhenti merokok

Merokok mengurangkan kesuburan lelaki dan wanita. Jika anda belum menendang tabiat itu, mengapa tidak membantu antara satu sama lain untuk berhenti merokok.


Langkah 2: nikmati senaman bersama!

Menjaga kesihatan adalah antara cara terbaik untuk meningkatkan kesuburan anda. Mengambil senaman tidak perlu menjadi masalah besar. Hanya keluar untuk menunggang basikal, berjalan atau berjoging akan membuat perbezaan.

Menghabiskan banyak jam di atas pelana basikal boleh menjejaskan kesuburan beberapa lelaki, tetapi berbasikal sebagai hobi akan mendatangkan lebih banyak kebaikan daripada keburukan.


Langkah 3: makan diet yang sihat dan seimbang

Makanan dan kesuburan dikaitkan. Jika anda kedua-dua berpegang kepada diet yang sihat dan seimbang, anda mungkin boleh meningkatkan peluang anda untuk hamil.

Lihat artikel kami mengenai diet sihat untuk bakal bapa dan diet sihat untuk bakal ibu.


Langkah 4: relaks

Stres memang boleh menjejaskan kesuburan. Ambil sedikit masa untuk berehat -- dan ia adalah nasihat untuk kedua-dua anda!

Langkah 5: kurangkan minuman keras

Terlalu banyak minuman keras boleh mengurangkan kesuburan anda. Tidak apalah jika anda hanya minum sekali-kala, tetapi jika alkohol adalah sebahagian daripada kehidupan harian anda sebagai pasangan, cuba kurangkannya.


Langkah 6: biar dingin….

Duduk untuk jangka masa yang panjang, menggunakan komputer riba di atas riba, bekerja dalam persekitaran panas dan memakai seluar dalam ketat semua boleh menjejaskan pengeluaran sperma. Jika anda berharap untuk menjadi ayah, meletakkan komputer riba anda di atas meja dan memakai seluar dalam yang lebih longgar mungkin mendatangkan hasil.



Langkah 7: cuti bersama

"Conceptionmoon" adalah cuti yang anda dan suami dedikasikan kepada usaha untuk hamil. Kajian  mendapati bahawa 25 peratus daripada mereka telah mengandung selepas mengambil cuti khusus untuk membuatkan bayi.


Langkah 8: hidupkan semula percintaan

Jika anda tidak mampu bercuti, atau tidak boleh mengambil masa, cuba cara lain untuk menghidupkan semula percintaan. Sesetengah pasangan mula merasakan bahawa mereka hanya mengadakan hubungan seks untuk menjadi hamil. Jika ini kedengaran biasa, lupakan tingkap subur, dan cuba untuk menyalakan semula suasana romantik dengan suami anda.


Langkah 9: hubungan seks kerap tetapi tidak perlu terlalu mengikut jadual

Seperti yang kita semua tahu, melakukan hubungan seks adalah perkara yang paling penting! Walaupun ia membantu untuk mengetahui bila ovulasi berlaku, melakukan hubungan seks setiap dua atau tiga hari akan memberi anda peluang terbaik untuk hamil.



Anda mungkin juga mencari vitamin untuk kesuburan suami isteri? Saya mencadangkan anda berdua mengambil vitamin kesuburan shaklee..Supaya lebih memudahkan proses mendapatkan zuriat. InsyaAllah..



coppppp.... Inginkan penjimatan sehingga 20% bagi setiap produk?
Jom daftar sebagai 



Anda juga Mungkin Meminati :



untuk maklumat lanjut, boleh hubungi saya (whatsapp/sms/email): 

Shaklee Independent Distributor 
Norjarina Mohd Ariffin 
019-9685187 
noorislam_jj@yahoo.com 
www.facebook.com/sihat.supplement 

COD BANDAR CHUKAI KEMAMAN,TERENGGANU 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEEHUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK



No comments:

Post a Comment